Vrijwilligersmarkt in september!

Wat ga jij doen als vrijwilliger?Vrijwilliger worden? De komende Vrijwilligersmarkt in september is heel informatief voor iedereen die er vaak aan denkt vrijwilliger te worden. Iets doen voor de maatschappij, een steun voor anderen te zijn – een maatje…
Je vraagt jezelf dan echter af welk soort vrijwilligerswerk je zou moeten kiezen. Wat het best past bij jou en jouw vaardigheden.  Dan kun je de Vrijwilligersmarkt Uithoorn eens bezoeken! Ook de medewerkers van Taalhuis zijn daar aanwezig om je uitleg te geven.

Zaterdag 21 september ben je van harte welkom op de Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis van Uithoorn.
Van 12.00 tot 14.00 uur kun je jezelf oriënteren op waar vraag naar is en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard vrijblijvend, zonder meteen verplichtingen te hebben. En vragen kun je altijd stellen bij steunpunt vrijwilligerswerk!

Fijn als je de Vrijwilligersmarkt Uithoorn ook komt bezoeken!