Interview. Om je kennis te laten maken met de gasten die regelmatig bij Taalcafé komen, starten wij een serie interviews. De bedoeling hiervan is dat jij, ook via deze interviews, de anderstalige beter leert kennen en te zien wat hen beweegt om regelmatig naar het Taalcafé te komen.

We streven er naar iedere maand een nieuw interview aan deze serie toe te voegen. Uiteraard blijven al deze pareltjes voor de toekomst bewaard op onze site. Natuurlijk staan we open voor suggesties voor een interview. Weet u iemand met een interessant verhaal dat binnen deze serie past? Laat het ons even weten. Op termijn is deze serie ook op onze Facebook pagina te lezen.

Gezien het karakter van het Taalhuis en de kwetsbaarheid rondom personen of situaties zullen we daar waar de situatie dit vraagt namen van betrokkenen veranderen of weglaten. Een foto bij een artikel is natuurlijk welkom maar in niet alle gevallen gewenst of nodig.

Iedere anderstalige kan bij ons in het Taalcafé vrijelijk binnenlopen zonder enige verplichtingen. We praten dan ook wat met elkaar in de Nederlandse taal. Gewoon om een beetje te oefenen. Gewoon ook om de taal te leren kennen. En de gespreksstof? Dat gaat natuurlijk vanzelf! In deze interviews laten wij een aantal anderstaligen aan het woord, die het Taalcafé wisten te vinden en gebruik maken van deze mogelijkheid.